Tijdschrift Ambtenaar 2.0

Tijdschrift Ambtenaar 2.0

Wat gebeurt er in de overheid 2.0?

Tijdschrift iBestuur | Ambtenaar 2.0 - april 2014

Voorkant Tijdschrift iBestuur | Ambtenaar 2.0 - april 2014Wie pakt die kans?

We gaan het helemaal anders doen. Ook Ambtenaar 2.0 ontkomt er niet aan. Dit is de laatste iBestuur| Ambtenaar 2.0 die ik in elkaar zet. Het volgende nummer wordt gemaakt door een redactie van enthousiaste ambtenaren 2.0. Het netwerk pakt de draad op!

Het is Ambtenaar 2.0 ... versie 2.0. Nu de financiering vanuit het Rijk wordt stopgezet, gaan Marie Louise en ik de taken overdragen: de redactie, het communitymanagement, de volgende A20dag, enzovoort. Nu hebben we het nooit alleen gedaan, dus ik heb er alle vertrouwen in.

In dit nummer kijken we nog even terug, met name op 7 februari, toen bijna 600 ambtenaren 2.0 bij elkaar kwamen in Lelystad. Maar we kijken vooral vooruit: hoe gaat Ambtenaar 2.0 nu verder? Met bijna 10.000 leden hebben we een unieke kans om de overheid te veranderen. Wie pakt ’m?

De samenleving verandert, de overheid verandert en Ambtenaar 2.0 verandert mee. Wil je meeveranderen, sluit je dan aan bij de nieuwe redactie of bij de groep Doorgaan met Ambtenaar 2.0. Waarom? Omdat de keuze voor de voorpagina duidelijk niet bij de hoofdredactie moet liggen!

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers